RSS

Programma voor chocolade (tastings) proeverijen 2012

22 Feb

CHOCOLATE TASTINGS

Taste is not the only guidline to sampling chocolate. That would be like looking to a landscape with only on eye, since chocolate confectionery, bars and ganaches involve all of the five senses.

PROGRAMMA VOOR TASTINGS 2012/

dinsdag 6 maart van 18u – 20u, dinsdag 13 maart van 19u – 21u

woensdag 4 april van 18u – 20u, woensdag 11 april van 19u – 21u

dinsdag 8 mei van 18u – 20u, dinsdag 15 mei van 19u – 21u

woensdag 6 juni van 18u – 20u, woensdag 13 juni van 19u – 21u

@ op een proeverij krijgt u te zien hoe men chocolade maakt en komt men te weten waar men “theobroma cacao” (food of the gods) vandaan haalt.

@ we proeven samen een 10-tal werelds fijnste origine chocolades en beleven de passie van deze uitzonderlijke  chocolademakers.

@ we ontdekken hoe uiteenlopend de smaken van chocolade kunnen zijn en hebben een persoonlijke smaakbelevenis en vooral veel plezier aan de gevolgen hiervan.

@ op deze avond krijgt men de kans om verschillende chocolades aan te kopen (speciale “tastingprijs”), voor onszelf of voor de thuisblijvers eventueel te verrassen.

@ deelname bedraagt € 20.00,-  plaatsen zijn beperkt, inschrijven is dus noodzakelijk: info@patisserievercruysse.be , facebook of 056216881.

 
 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: